SRETNI I ZALJUBLJENI

Za njega je ona zauvijek 'čista desetka': Predivna Bo Derek u zagrljaju najdražeg muškarca

12.01.2024 u 22:07

Bo Derek

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

U jednom od rijetkih zajedničkih javnih pojavljivanja, John Corbett i Bo Derek stigli su na svjetsku premijeru nove Appleove serije 'Masters Of The Air', u kojoj glavnu ulogu ima Austin Butler

Oni su jedan od najskladnijih holivudskih parova, koji svoju intimu čuva samo za sebe. Tako se i za njihovo vjenčanje, održano u tajnosti, doznalo tek naknadno.

No, iako svoju intimu ne žele dijeliti s javnosti, to ne znači da se ustručavaju svima pokazati koliko su i dalje, nakon svih tih godina, sretni i zaljubljeni.

62-godišnji John Corbett i 67-godišnja Bo Derek blistali su na premijeri, a u jednom trenutku popularni Aidan iz 'Seksa i grada' odlučio je svojoj supruzi nešto prišapnuti na uho, što je nju nasmijalo.

ZAJEDNO U SVEMU

Bo Derek i John Corbett zajedno su 20 godina, zaljubljeni i dalje kao i prvoga dana

Pogledaj galeriju

Bo Derek bila je jedna od seks simbola 80-ih, kada je s afro pletenicama, odjevena u kupaći kostim boje kože, zavela milijune muškaraca prošetavši se u filmu 'Desetka'. Svi muškarci tada su sanjali da im je ona djevojka, a sve žene maštale su da postanu ona, no Bo samu sebe nije doživljavala tako. Bila je sasvim obična djevojka iz susjedstva s velikim snovima koje je na kraju ostvarila te postala, gotovo preko noći, zvijezda Hollywooda.

Iako se godinama pričalo kako se podvrgnula raznim zahvatima kako bi zadržala mladoliki izgled, sudeći po najnovijim fotografijama o tome nema ni govora, jer Bo Derek s ponosom nosi svojih 67 godina, a za Corbetta je ona jedina i prava 'desetka'.