ROMANTIČNA GESTA

Brad Pitt novu ljubav zatrpao cvijećem, a atraktivna Ines de Ramon napokon se i službeno razvodi

18.02.2023 u 12:08

  • +3

Ines de Ramon

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Brad Pitt poslao je svojoj novoj ljubavi, 29-godišnjoj Ines de Ramon buket cvijeća na Valentinova, a atraktivna brineta snimljena je kako s posudom punom roza peonija izlazi iz svog ureda u Los Angelesu

Izvori blisku slavnom glumcu potvrdili su za američke medije da on stoji iza te romantične geste. Pitt naime trenutno boravi u New Yorku gdje s Georgeom Clooneyjem snima filma 'Wolves' pa je ga od nove ljubavi dijeli cijeli kontinent.

Brad Pitt i Ines de Ramon snimljeni su zajedno prvi put na koncertu u Los Angelesu u studenom prošle godine, a tad je procurilo da su već mjesecima u vezi. Nakon razvoda od Angeline Jolie (2016.), holivudsku zvijezdu povezivalo se s nekoliko žena, od njemačke manekenke Nicole Poturalski do modela Emily Ratajkowski. No, čini se da ga za 30 godina mlađu Ines ipak veže nešto više. Novu godinu dočekali su zajedno na odmoru u Cabo San Lucasu, a zajedno su proslavili i njegov rođendan na zabavi na kojoj, tvrde očevici, nisu ni trudili skrivati svoje osjećaje.

Ines de Ramon uskoro će napokon i službeno postati slobodna. Naime doznalo se da je njezin suprug, glumac Paul Wesley, najpoznatiji po ulozi u 'Vampirskim dnevnicima', ovih dana i službeno zatražio razvod braka. Par se razišao još u svibnju 2022. nakon samo tri godine braka, a da nisu zajedno objavili su u rujnu prošle godine. No na službeni razlaz čekali su sve do sada.

Wesley je kao razlog razvoda naveo nepomirljive razlike, a par je zajednički donio odluku da se raziđe. No nije samo Ines ponovo pronašla ljubavnu sreću, i Wesley ima novu ljubav, manekenku Natalie Kuckenburg s kojom je snimljen još u kolovozu prošle godine.