STIGLA JE U PARIZ

Iako njezin razvod još uvijek nije gotov, Ines de Ramon uživa s Bradom Pittom u gradu ljubavi

26.02.2023 u 17:32

Bionic
Reading

U Pariz su zaljubljeni golupčići stigli odvojeno, različitim letovima, no Brad Pitt i Ines de Ramon snimljeni su zajedno na jednoj večeri

Može li bolji i ljepši biti početak veze od onog da vas holivudski zavodnik Brad Pitt odvede u grad ljubavi i pokaže sve tajne. U Pariz je glumac stigao službeno, kako bi dodijelio Davidu Fincheru počasnu nagradu na 48. dodjeli filmskih nagrada Cesar, a atraktivna Ines de Ramon sve je pratila iz prikrajka.

Njezin život sada je itekako pod povećalom, osobito nakon što je objavljeno kako je njezin, uskoro bivši suprug, glumac Paul Wesley zbog svega pokrenuo brakorazvodnu parnicu. No, Ines se time ne zamara.

Nakon što je provela odmor u luksuznom meksičkom ljetovalištu, sada u ljubavi uživa u Parizu. Par je snimljen na jednoj večeri, a snimku, na kojoj se vidi kako razgovaraju s ljudima koji sjede pored njih, objavio je na Twitteru magazin Paris Match.

  • +4
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ines de Ramon blistala je u pravom smislu riječi u svjetlucavoj srebrnoj haljini s tankim naramenicama i dubokim dekolteom, dok je 59-godišnji Brad Pitt bio šarmantan i elegantan u crnom odijelu.

TKO VAM JE DRAŽI?

Nove fotografije holivudskih zavodnika oduševile su sve: Jeste li 'tim Clooney' ili 'tim Pitt'?

Pogledaj galeriju

Inače, u Pariz su ljubavnici stigli odvojeno - Brad Pitt, koji trenutno s Georgeom Clooneyjem u New Yorku snima svoj novi film 'Wolves', stigao je u četvrtak, dok je dizajnerica nakita sletjela dan kasnije.