UŽIVA NA TELEVIZIJI

Unatoč pričama da se razvodi, Doris Pinčić Rogoznica jutros ne skida osmijeh s lica

11.06.2020 u 09:01

Bionic
Reading

Nakon što se jučer medijima proširila vijest kako se televizijska voditeljica rastaje od pjevača Borisa Rogoznice, s kojim ima dvoje djece, nitko od njih to za sada nije ni potvrdio, ali niti demantirao. Doris Pinčić Rogoznica vratila se svojim poslovnim obvezama i ne da da joj išta pokvari dobro raspoloženje

'Kakvo društvo jutros imam na Prisavlju', napisala je to Doris Pinčić Rogoznica samo dan nakon što je cijela Hrvatska raspravljala o njezinom životu, a nakon što je prvo Story objavio vijest o navodnim bračnim problemima Doris Pinčić Rogoznice i Borisa Rogoznice, da bi potom izvor poznat portalu Gloria isto i potvrdio. Sve je dodatno 'začinila' i informacija da lijepa HRT-ova voditeljica i glazbenik već neko vrijeme ne nose vjenčano prstenje te se čini da posljednjih tjedana i ne žive zajedno.

Niti Doris Pinčić Rogoznica, a ni Boris Rogoznica, nisu potvrdili, ali ni demantirali napisane vijesti, a poznata voditeljica, koja je prije šest mjeseci iznenadila sve odlukom da nakon godina 'vjernosti' RTL-u napravi transfer na HRT, odakle se i jutros javila na Instagramu.

Čini se da u voditeljski ulozi u jutarnjem showu 'Dobro jutro, Hrvatska' itekako uživa, pa joj ni ranojutarnje buđenje ne pada teško. Jutros je pozirala s kolegom voditeljem Ognjenom Golubićem, ali i omiljenim hrvatskim meteorologom Zoranom Vakulom, a fotografiju iz studija objavila je na svom Instagram profilu gdje je prati više od 230 tisuća ljudi.

A upravo oni s nestrpljenjem prate i čekaju da se njihova omiljena voditeljica oglasi na pitanja o razvodu, no, sudeći po njezinim dosadašnjim potezima, na to će pričekati dugo. Naime, čak i kada su započinjali svoju vezu, i Doris Pinić Rogoznica i Boris Rogoznica istu su isprva skrivali i tvrdili kako su tek prijatelji.

Ljubav je bila, u to vrijeme, ona prava, pa su se 6. rujna 2013. vjenčali u zadarskoj katedrali sv. Stošije, u doba kada je Doris bila zvijezda serije 'Larin izbor', nakon čega se prebacila u voditeljske vode. U braku su dobili dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu s kojima su preselili u predgrađe Zagreba, gdje su kupili kuću, kako su se hvalili, bez kredita.