U TOPLIJIM KRAJEVIMA

S osmijehom na licu: Donna Vekić nakon sportskog poraza uživa u pustinji

11.01.2021 u 12:58

Bionic
Reading

Počela je nova teniska sezone i to loše za našu tenisačicu koja je u prvom kolu turnira u Abu Dhabiju izgubila meč od Bernarde Pere, koja igra za SAD. Nekoliko dana nakon poraza javila se iz pjeskovitog okruženja

Jedna od najboljih hrvatskih tenisačica svojim fanovima na Instagramu se oglasila dobro raspoložena, pozirajući u sportskom izdanju. Kako je napisala, Donna Vekić uživa u zalasku sunca 'negdje u pustinji'.

Nedavno je 24-godišnja Osječanka izjavila da joj je jedino obitelj iznad tenisa i da bez roditelja ne bi uspjela. Tata joj je i danas menadžer i kako je Donna rekla: 'On zna što ja želim, čak i onda kada ja ne znam što želim'. Priznala je da joj je godina zbog pandemije bila iznimno teška, a povratak na terene bez publike - ogroman šok.

  • +4
Donna Vekić Izvor: EPA / Autor: KIYOSHI OTA

Donna je prošle godine pokrenula tenis ekshibiciju u Osijeku na kojem su sudjelovali brojni tenisači, a i ponosna je ambasadorica Osječko baranjske županije te po svijetu rado priča o ljepotama Hrvatske. U rodnom Ogradu želja joj je jednog dana izgraditi teniski centar. 'Ideja je imati centar koji bi omogućio popularizaciju tenisa i sporta uopće među djecom i mladima. Na prostoru uz novi stadion Nogometnog kluba Osijek planiramo kreirati upravo takav sadržaj koji bi svojim uvjetima omogućio bavljenje sportom, a takve sportske infrastrukture nedostaje u Hrvatskoj', rekla je u razgovoru za tportal.