VELIKI HUMANITARCI

Ryan Reynolds i Blake Lively pokazali veliko srce i čak dva milijuna dolara donirali za djecu

05.09.2019 u 17:50

Bionic
Reading

Krajem ove godine u obitelj holivudskih supružnika, Blake Lively i Ryan Reynoldsa, stiže i treće dijete. Upravo zbog toga glumački par posebno je osjetljiv kada su u pitanju djeca, osobito ona imigranata, o kojima posljednjih dana posebice razmišljaju

Trudna Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds stoga su odlučili donirati čak 2 milijuna dolara organizaciji koji brinu upravo o djeci imigranata, koja su, zbog američkog zakona, ostala razdvojena od svojih roditelja na američkoj granici. Milijun dolara tako odlazi na račun NAACP Legal Defense and Educational Fund iz New Yorka, a isti taj iznos primit će i Young Center for Immigrant Children's Rights iz Chicaga.

'Posljednjih nekoliko godina shvatili smo da imamo i više nego dovoljno i da moramo učiniti sve što možemo da podignemo svijest o suosjećanju i empatiji u ovom svijetu. Povijest se sada piše i sretni smo što možemo pomoći organizaciji koja je glas onih koji se ne čuju', stoji u njihovoj službenoj izjavi.

  • +4
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Inače, Young Center for Immigrant Children's Rights brinu o djeci čiji su roditelji 'zapeli' na američko-meksičkoj granici, a sve zbog novih zakona koje je donijela Trumpova administracija.