NA TURNEJI

Ryan Gosling ovim je potezom još jednom javno pokazao ljubav prema Evi Mendes

30.04.2024 u 14:43

Bionic
Reading

Na svojoj britanskoj turneji, gdje s Emily Blunt i ostatkom filmske ekipe promovira svoj najnoviji film 'The Fall Guy', Ryan Gosling jednim je detaljem pokazao koliko mu nedostaju supruga Eva i njihove kćeri

Da su jedno drugome najveća podrška, 43-godišnji Ryan Gosling pokazao je još jednom. Dok on u Velikoj Britaniji promovira svoj najnoviji film 'Tha Fall Guy', s Emily Blunt, 50-godišnja Eva Mendes je s njihovim kćerima kod kuće. No, zahvaljujući jednoj majici, bila mu je blizu srca.

Na YouTube kanalu Hits Radio pojavio se video intervju dviju glumačkih zvijezda, a svatko tko je 'bacio oko' na isti za oko je zapela bijela majica koju je Ryan Gosling nosio i to iz jednostavnog razloga - zbog natpisa na njoj.

Riječ je o natpisu 'Desi, Mami, and the Never-Ending Worries', a koji je zapravo naslov književnog prvijenca Eve Mendes, odnosno njezine prve dječje knjige koja će se na policama naći ove jeseni, točnije 17. rujna i to na engleskom i španjolskom jeziku.

Ryan Gosling i Emily Blunt Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ryan Gosling i sedam godina starija Eva Mendes zajedno su od 2011. godine te imaju dvije kćeri - Esmeraldu (9) i Amadu (8).

KOGA ZOVE?

Eva Mendes prvi puta u javnosti nakon objavljenih nominacija za Oscara

Pogledaj galeriju

'Naučiti kako istrenirati naš mozak da radi za nas, a ne protiv nas, lakše je reći nego učiniti! U mom domu, ali i kod Desi pokušavamo se nositi s neprestanim brigama i tjeskobama koje svi imamo, kako te negativne misli ne bi preuzele i dominirale', riječi su kojima je Eva Mendes najavila svoju knjigu.