KRATKI PREDAH

Rozga i Hauser uživaju u prijestolnici mode

31.03.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Kad god joj to poslovne obveze dopuštaju, Jelena Rozga prati svog zaručnika na njegovim turnejama, a zato je ovih dana s njim boravila i u Milanu, u kojem su naši najpoznatiji violončelisti, 2Cellos, održali koncert

Glazbeno-pjevački par Jelena Rozga i njezin devet godina mlađi partner Stjepan Hauser ovih dana uživali su u Milanu. Na svom profilu na Instagramu violončelist i jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica objavili su slične fotografije pozirajući na glavnom trgu ispred milanske katedrale, uvijek modno usklađeni. 

Pusa iz Milana, sutra se druzimo u Zagrebu! @club_roko 🎶 #music #concert #loveitaly #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pjevačica, čiji je gust poslovni raspored nakon objavljivanja nove pjesme 'Žileti' teško pratiti, čini se da je ipak pronašla nešto vremena i otputovala s dragim u susjednu zemlju, kako bi ga podržala na njegovom tamošnjem koncertu. 

Milano tonight!!! 🙂🇮🇹#2cellos #score #milano #italy

A post shared by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

U nedavnom velikom intervjuu za tportal Stjepan je progovorio o svojim poslovnim uspjesima i svjetskoj popularnosti 2Cellosa, a pohvalio se i velikim znanjem o domaćoj glazbi.

'Odrastao sam uz domaću glazbu, a Oliver Dragojević mi je oduvijek bio heroj iz djetinjstva. Slušao sam sve njegove pjesme koje su mi ušle u krv, a naravno, uz njega sam slušao sve drugo što se snimalo na domaćoj sceni, tako da mi ništa nije promaklo. Nema što ne znam!', rekao je tada. 

Grazie Milano 🇮🇹!!! #2cellos #score #milano #italy

A post shared by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Izgleda kako dvojica glazbenih virtuoza imaju sve više i više posla jer su po povratku iz Londona samo nekoliko dana boravili u Zagrebu i brzo ponovno otputovali. Ovoga puta Stjepanu je to sigurno bilo malo lakše jer ga je pratila i njegova odabranica Jelena. 

Ona je, ne sumnjamo, iskoristila put u ovu poznatu talijansku prijestolnicu mode kako bi uživala i u šopingu jer već godinama prati svjetske modne trendove. 

All you need is love!❤️ #love

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Oboje glazbenika rade punom parom, pa su rijetke ovakve prilike da skupa uživaju u istom gradu. Iako se Stjepan nedavno našalio govoreći kako veza na daljinu ipak ima neke prednosti. 'To je prednost, jer kad se dulje vrijeme ne vidiš, teže dosadiš (smijeh)', rekao je Hauser.