SVE ZA MEZIMICU

Ronaldova i Georginina najmlađa kćer proslavila rođendan, a zabave nije nedostajalo ni za tate

18.11.2021 u 18:51

Bionic
Reading

Najmlađe dijete Christiana Ronalda, Alana Martina, napunila je 12. studenog četiri godine, a djelić atmosfere s rođendanskog slavlja podijelila je mama Georgina na Instagramu

Prema kadrovima iz jednominutnog filma moglo bi se lako zaključiti da je rođendansko slavlje skrojeno po mjeri Alaninog slavnog tate Cristiana.

U igraonicu u kojoj je zabavnim aktivnostima Alana počastila svoju braću, sestre i prijatelje nije nedostajalo ni nogometa, ni auta, doduše ne onakvih skupocjenih jurilica kakve tata voli, nego onih dizajniranih za dječji užitak u sudaranju.

Po dekoracijama s ružičastim balonima i nezaobilaznim jednorogom jasno je da je riječ o slavlju 'ženskog' rođendana, što se ipak ne bi dalo zaključiti po oduševljenju koje je zavladalo kad su uzvanici zakoračili u poligon za ratovanje.

Za sigurnost najmanjih, ili osobne užitke, pobrinuli su se brižni očevi malih uzvanika, a njihovo oduševljenje i uživljenost u pucačinu nije promaklo oku snimatelja.

Jedan sitan detalj promaknuo je ipak montažeru filma, koji je mladoj dami, srećom, oduzeo jednu godinu u naslovu filma.

Na proslavi nije nedostajalo ni onog pravog filmskog iskustva, i to onog superiornog digitalnog u 4D-u.

Inače, ovo je posljednji rođendan kojega Alana Martina slavi kao najmlađi član obitelji, jer mama Georgina nosi blizance.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako u opuštenijem izdanju, Georgina se pobrinula za dašak glamura na rođendanskoj proslavi odjenuvši smeđu jaknu Louis Vuitton. Od modnih dodataka odlučila se za crnu Hermesovu torbu od krokodilske kože i tijaru, s kojom ipak nije stigla na proslavu, nego ju je preuzela kad je slavljenici postala višak u zabavi.