LICE BEZ ŠMINKE

Čini se da blizanačka trudnoća Georgini Rodriguez teško pada - namješteni osmijeh govori više od riječi

17.11.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Fotografiju koju je Cristiano Ronaldo objavio na svom službenom Instagram profilu, njegova je životna partnerica objavila i na svom Instagram Storyju, a mnogi su iz iste zaključili da blizanačka trudnoća 27-godišnjakinji zadaje male probleme

Da je trudnoća uistinu drugo stanje, znaju svi koji su je barem jednom iskusili. Promjene raspoloženja i divljanje hormona najmanja je stavka, i ako vas to zadesi možete se smatrati sretnicama, budući da ima i onih koje, poput Kate Middleton, završe u bolnici zbog trudničke hiperemeze. Riječ je o mučnini i povraćanju koje dovodi do dehidracije, disbalansa elektrolita, ketoze te gubitka težine u ranoj trudnoći, zbog čega nekima trudnoća i 'prisjedne'.

A čini se ova trudnoća, i to blizanačka, i ne sjeda pretjerano lako životnoj partnerici nogometaša Cristiana Ronalda, Georgini Rodriguez. Naime, slavni nogometaš objavio je fotografiju snimljenu u njihovom privatnom avionu, na kojoj on nasmijan pozira u svoju trudnu djevojku, naginjući se prema njoj.

Iako je i Georgina pokušala namjestiti osmijeh, isti joj i nije sjeo najbolje. Skrivenog pogleda iza sunčanih naočala, s ovlaš skupljenom kosom u neuredni rep, Georgina Rodriguez sjedila je odjevena u kratku tamnosmeđu bundu i tajice, dok je pored nje stajala rastvorena Hermesova torba od krokodilske kože u crnoj boji.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Unatoč tome što se dotjerala i sve, to nije ni na tragu njezinih prijašnjih fotografija koje su uvijek pomno isplanirane i stilizirane. Čini se kako ovu blizanačku trudnoću Georgina podnosi puno teže.