SVI NA OKUPU

Georgina Rodriguez se oglasila po prvi puta od objave trudnoće i za fotografiju u sat vremena dobila gotovo 2 milijuna lajkova

01.11.2021 u 21:25

Bionic
Reading

Prošla su četiri dana otkako su Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez sa svijetom podijelili sretne vijesti - da u njihovu obitelj stiže prinova, odnosno prinove, budući da ovoga puta očekuju blizance

'Presretni smo što možemo obznaniti javnosti da očekujemo blizance. Naša srca puna su ljubavi i jedva vas čekamo upoznati', napisao je razdragani Cristiano Ronaldo u opisu fotografije na kojoj u krevetu pozira s trudnom Georginom Rodriguez, pritom u rukama držeći fotografije s ultrazvuka. Od tog trenutka prošla su samo četiri dana, za istu je par 'nagrađen' sa više od 30 milijuna lajkova i gotovo pola milijuna komentara.

Svo to vrijeme Georgina Rodriguez nije se oglašavala, puštajući da se reakcije slegnu, a sada je svojom novom objavom ponovno uzburkala sve. Ovoga puta objavila je fotografiju na kojoj leži na stolu tijekom pregleda ultrazvuka, dok sa strane, sa uzbuđenjem sve prate oni najmlađi - Cristiano Ronaldo Jr., blizanci Eva i Mateo te najmlađa Alana Martina.

'Nestrpljivi', stoji tek pored objave, a ispod se oglasio i sam Ronaldo emotikonom ruku koje se mole. Za tu je objavu u samo sat vremena Georgina Rodriguez prikupila gotovo 2 milijuna lajkova, a za oko je mnogima zapeo i skupocjeni prsten s ružičastim kamenom u obliku srca.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia