pored bazena

Ronaldova Georgina opet užarila društvene mreže, ovaj put izazovnim fotografijama

09.05.2023 u 17:28

  • +3

Georgina Rodriguez

Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Bionic
Reading

Reality zvijezda Georgina Rodriguez svakako zna privući pozornost. Svoju ženstvenu liniju pokazala je na društvenim mrežama, a zauzevši izazovnu pozu otkrila je i svoje zavodničke tajne

Georgina Rodriguez zna kako graditi karijeru Instagram zvijezde! Činjenica da je najpraćenija Španjolka na Instagramu možda će neke i iznenaditi, no Georgina vrlo dobro zna kakav sadržaj dobro prolazi na društvenim mrežama: kratke crtice iz obitelji popularnog nogometaša Cristiana Ronalda, ali i zamamne fotografije.

S obzirom da ju prati čak 49,3 milijuna pratitelja, normalno je da svaka objava koja se pojavi postane viralna, no ovom objavom atraktivna Španjolka pogodila je 'u sridu'!

Zamamnim pozama u plavom bikiniju u sat vremena prikupila je više od milijun lajkova! Fotografija u jednom danu ima čak 4,4 milijuna oznaka 'Sviđa mi se', a mnogi su i komentirali njezin izgled.

Kraljici reality show-a preseljenje u Saudijsku Arabiju izgleda ipak nije palo tako teško jer ovim je fotografijama pokazala da je situaciju iskoristila maksimalno pa sada uživa u dobroj klimi uz bazen. Fotografijama je potvrdila da je ljeto već stiglo u Rijad, gdje temperature gotovo svaki dan prelaze 40ºC .

nije za 'obične smrtnike'

[FOTO] Ronaldo i Georgina žive u najluksuznijem hotelu za 280.000 eura! Zavirite u njihove sobe

Pogledaj galeriju