skupe 'igračke'

Kćeri Georgine Rodriguez 'ukrale' cipele skuplje od 1000 eura

21.03.2023 u 16:06

Bionic
Reading

Ljubav prema modi se nasljeđuje od malih nogu, a to su doslovno shvatile i kćeri ove reality zvijezde. Djevojčice su obule skupocjene štikle Georgine Rodriguez i pokazale istančan modni ukus te da u domu Cristiana Ronalda ne postoji 'preskupa igračka'

Sjećate li se onih trenutaka kada biste ukrale mamine cipele i u njima hodale po kući misleći kako vam sjajno stoje? Istu igru vole i Eva i Alana Martina, kćeri Georgine Rodriguez koja je igru svojih djevojčica podijelila s pratiteljima u Instagram objavi.

Ljubiteljica skupih stvari pokazala je da su i njezine nasljednice od nje povukle ljubav prema skupim modnim dodatcima pa su ovog vikenda posegnule za cipelama svoje majke. Iako Georgina ima veliku i skupocjenu kolekciju cipela, djevojčicama su posebno 'zapele za oko' one zlatne.

Zlatne cipele nisu samo zlatne cipele već je riječ o modelu 'Shake Mule', zlatnim natikačama od janjeće kože s petom od 5,5 centimetara s potpisom Louis Vuittona, čija je cijena 1130 eura. Zlatne cipele imaju i zlatni logo brenda, a djevojčice su uživale noseći ih.

Nakon što su se njezine kćeri igrale s njezinim cipelama, djevojka Cristiana Ronalda ih je obula kako bi upotpunila svoj look. Manekenka je još jednom pokazala svoje obline laskavom bijelom haljinom koja se pripija uz tijelo i crnom Hermès torbom. Osim toga, nosila je svoju omiljenu frizuru ove sezone: XXL pletenicu.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia