SAVRŠENO ZA HLADNE DANE

Romantika uoči Božića: Filmovi koji će vas uroniti u romantičnu blagdansku atmosferu

24.12.2022 u 17:38

Bionic
Reading

Ima nešto vrlo toplo i romantično u blagdanskom raspoloženju, što ove blagdane čini idealnim za gledanje romantičnih filmova. Odabrali smo četiri filma koja možete gledati na streaming servisu stoga uronite u romantičnu blagdansku atmosferu i utoplite se uz divne filmove!

Bogatu ponudu romantičnih filmova pronađite na Pickbox NOW streaming servisu.

Poljubac na jezeru (Kiss at Pine Lake)

Luke je anonimni predsjednik tvrtke koju vodi njegov prijatelj iz djetinjstva. Mnogo ulaže u zajednicu pa je tako odlučio uložiti i u ljetni kamp u koji je odlazio kao dijete. Ondje sretne Zoe, koja je isto kao i on u tom kampu provodila ljeta od svoje osme do petnaeste godine, kada se između njih počela rađati ljubav…

Prsten do proljeća (Ring by Spring)

Caryn je napunila trideset i ne žuri joj se stati pred oltar jer joj je od bračnog života privlačnija sloboda, u korist koje je prekidala i prethodne veze. Na dobrotvornoj zabavi pristane da joj proreknu sudbinu, koja glasi da ako do proljeća ne dobije zaručnički prsten, ostat će zauvijek sama.

Ljubav iz romana (A Novel Romance)

Uspješni pisac Liam ima kreativnu blokadu koje se ne može riješiti. U želji da se odmori kako bi ponovno pronašao inspiraciju za pisanje, pođe u Portland, gdje upozna Sophie, književnu kritičarku u koju se vrlo brzo zaljubi. No, s obzirom na njezinu prošlost, problematičnu vezu koju je imala s poznatom sportskom zvijezdom, Liam odluči svoj pravi identitet držati u tajnosti.

Zaljubljena u Vermont (Falling For Vermont)

Angela je spisateljica za mlade koja je postala popularna jednako kao i njezini naslovi. U želji da malo pobjegne od svega i svih krene na put, no zbog prometne nesreće završi u gradiću u Vermontu i ne sjeća se ničega, ni tko je ni otkuda je. Lokalni doktor Jeff pomaže joj oko oporavka. U narednih nekoliko tjedana Angela se zaljubi u svoj novi život, a onda se sjeti tko je.

U toplinu romantičnih filmova uronite na Pickbox NOW, a svakodnevno pratite božićne filmove na Pickbox TV kanalu!