'LIPA LI SI'

Što će reći Lola: Stjepan Hauser u zagrljaju slavne Kosovarke

24.05.2018 u 18:09

Bionic
Reading

Uoči velikog subotnjeg finala Lige prvaka, u Kijev je stigao i poznati dvojac 2Cellos, koji će, očito i nastupati. Atmosferu s proba podijelio je na svom Instagram profilu Stjepan Hauser i pohvalio se fotografijom s Dua Lipom

U Kijevu teku posljednje pripreme za subotnji veliki okršaj Real Madrida i Liverpoola u finalu Lige prvaka, a tamo će, uoči utakmice, nastupiti i mnogi slavni izvođači. A u Ukrajini će i Hrvatska imati svoje predstavnike.

Osim naših nogometaša na terenu, za veliko finale priprema se i popularni dvojac 2Cellos, čime se na svom Instagram profilu pohvalio i Stjepan Hauser.

Dua Lipa li si 😜 #dualipa #hauser #UCLFinal #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Upravo on zbunio je svoje pratitelje, kada je objavio zajedničku fotografiju s trenutno jednom od najpoznatijih albanskih pjevačica, Dua Lipom. Uz fotografiju napisao je: 'Dua Lipa li si'. Ta 'fora' prolazi samo u našim krajevima, stoga su mnogi zatražili pojašnjenje iste.

Budući da u posljednje vrijeme Hauser sve više vremena provodi sa lijepom pijanisticom Lolom Astanovom, pitanje je hoće li ona biti ljubomorna na glazbenicu koja je postigla svjetski uspjeh. S Lolom je Hauser snimio nekoliko pjesama i spotove za istu, a mnogi vjeruju kako je samo riječ o marketinškom triku.

  • +2
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo