PUTOVANJE U DVOJE

Romantična šetnja Rimom: Julia Roberts nakon dugo vremena u javnosti sa suprugom

11.02.2019 u 14:12

Bionic
Reading

Mjesec zaljubljenih holivudski bračni par odlučio je provesti u jednom od najromantičnijih gradova na svijetu. Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder tako su se nakon dugo skrivanja napokon pokazali zajedno u javnosti

Vidjeti glumicu Juliju Roberts u društvu supruga Dannyja Modera u javnosti prava je rijetkost, pa su se paparazzi fotografi i obožavatelji potrudili pratiti ih u stopu tijekom njihova odmora u Italiji.

Snimili su romantične fotografije dugogodišnjih supružnika za vrijeme šetnje centrom Rima, gdje će provesti još nekoliko dana. Scene kao iz filma, tako bi se najlakše opisale njihove fotografije na kojima zagrljeni šeću gradom, a najljepša glumica svijeta u ruci pritom drži crvenu ružu, pretpostavlja se dar od supruga.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nasmiješena 51-godišnjakinja nije skrivala koliko uživa u vremenu provedenu sa suprugom na romantičnom odmoru bez djece. Par dijeli troje djece, 11-godišnje blizance Phinnaeusa i Hennryja te tri godine stariju kćer Hazel.

Juliju inače za Rim vežu lijepe uspomene, ovdje je snimala svoju filmsku uspješnicu 'Jedi, moli, voli', a sada tu bajku proživljava i u stvarnom životu.

  • +35
Julia Roberts i Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim večernji šetnji, par uživa u lokalnim specijalitetima te šopingu.