SVE MUČI ISTO

Roditeljske muke: Princ William priznao što im, kada je riječ o njihovoj djeci, predstavlja najveći problem

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 21.05.2020 12:30
  • Objavljeno 21.05.2020 u 11:40
tportal

Izvor: EPA / Autor: STEPHEN LOCK / POOL

Da ni članove kraljevske obitelji ne zaobilaze problemi koje prolaze i milijuni nepoznatih ljudi diljem svijeta, još je jednom, i to javno, potvrdio princ William. Tijekom videopoziva s članovima jedne dobrotvorne udruge, progovorio je o borbi koju vode mnogi roditelji, pa tako i on i Kate Middleton

Kada je riječ o prehrani najmlađih članova obitelji, i princ William, zajedno sa Kate Middleton, vode istu borbu kao i milijuni drugih roditelja diljem svijeta. Kako je otkrio tijekom videopoziva, kojeg je održao sa članovima dobrotvorne udruge PEEK Project, a koja brine da osigura stotine obroka dnevno obiteljima koje je najjače pogodila pandemija koronavirusa, i njegova djeca biraju što hoće ili neće jesti, a hoće li pojesti sve što im se stavi na tanjur, ovisi ponajviše o tome što im je pripremljeno.

'Znate i sami, najgore vrijeme je oko večere. Uvijek ovisi šta se nalazi na stolu, zar ne? I uvijek je tako. Ako roditelj pred djecu stave hranu koja vole, večera će proći bez pogovora, no, ako staviš nešto što ne žele, e to je sasvim druga priča', priznao je 37-godišnji princ William.

Vojvoda od Cambridgea sa svojom suprugom, Kate Middleton ima troje djece, prinčeve Georgea (6) i Louisa (2) te princezu Charlotte (5) i trenutno, dok traje pandemija koronavirusa, svi žive u njihovom domu u Norfolku. To imanje dobili su od kraljice Elizabete II kao vjenčani dar i tamo inače rado provode vrijeme kada su školski praznici, blagdani ili vikendi, pa ne čudi da su upravo tamo odlučili biti u karanteni.