PONOVNO ZALJUBLJENA

Rita Ora ima novog, poznatog dečka, evo tko je on

30.11.2018 u 14:56

Bionic
Reading

Slavna Kosovarka poznata je po burnom ljubavnom životu, a iako Rita Ora nerado priča o svojim muškarcima šuška se da je njena nova ljubav filmski Spider-Man

Otkako se prije nekoliko godina pojavila na sceni, Rita Ora zaludila je mnoge muškarce svojim atraktivnim izgledom. U rujnu prekinula vezu s glazbenim producentom Andrewom Wattom, a prema onome što pišu strani mediji izgleda da nije dugo tugovala.

Naime, šuška se da je našla novog dečka, a radi se o britanskom glumcu Andrewu Garfieldu kojeg gledatelji znaju zbog uloge u filmu 'Spider-Man'.

Na snimanju filma 2011. upoznao je Emmu Stone s kojom je onda započeo ljubavnu romansu. Par je nekoliko puta prekidao i mirio se, sve do 2015. kada su odlučili da je vrijeme da svatko ode svojim putem. Novim odabranikom slavna Kosovarka pohvalila se prijateljima koji su za magazin The Sun sve ispričali.

  • +7
Rita Ora na dodjelu MTV nagrada stigla u golišavom stajlingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Rita se pohvalila prijateljima o novom dečku prije otprilike mjesec dana. Rasporedi su im prenatrpani, no lijepo se slažu te se oboje žele potruditi oko ovog odnosa', kazao je neimenovani izvor.

  • +9
Andrew Garfield Izvor: Profimedia / Autor: N.N.