kraljica crvenog tepiha

Slavna Kosovarka mamac je za poglede u haljini koja ne trpi donje rublje

12.11.2018 u 18:16

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada People's Choice Awards vladala je prava modna revija. Slavne ljepotice prošetale su crvenim tepihom prestižne dodjele odjevene u senzacionalne toalete, no samo je rijetkima pošlo od ruke ukrasti sve poglede. Pjevačica Rita Ora zasigurno je uspjela u tom naumu

Od trenutka kad se pjevačica Rita Ora pojavila na crvenom tepihu People's Choice Awardsa, svi ostali pali su u drugi plan. Lijepa Kosovarka rodom iz Prištine plijenila je pažnju od glave do pete odjevena u Versace.

Atraktivna pjevačica koja svojim ekstravagantnim modnim odabirima nerijetko šokira, ovog puta se odlučila za upečatljivu plavu maksi haljinu s naglašenim ramenima i zlatnim 3D detaljima lišća.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Seksi haljina dubokog dekoltea i provokativnog dugačkog proreza u prvi je plan stavila ljepotičine obline, a obzirom da je dekolte nezgodno rezan, pjevačica je vrlo vjerojatno morala odbaciti grudnjak. To nije ništa neuobičajena pojava na crvenom tepihu, a slavne ljepotice u tim slučajevima najčešće posežu za ljepljivim trakama kojima osiguraju grudi kako ne bi bilo neželjenih modnih gafova.

Atraktivna Kosovarka stajling je začinila jednako upečatljivim čizmama do iznad koljena u istoj boji i s istim zlatnim detaljima te blještavim nakitom, dok je kosu odlučila podignuti u visoku punđu.