Po pitanju obnaživanja svoga tijela pred kamerama, Rina nema nikakvih problema. Štoviše, čini se da u tome upravo uživa jer smo njen toples i guzu imali prilike vidjeti već više puta.

Jedina je stanarka koja se bez zadrške presvlači pred kamerama, pa smo tako uspjeli vidjeti i to da ona rijetko kad nosi grudnjak. Usto, jedina je koja se tušira gola.

Njezino presvlačenje u garderobi već je poznat BB ritual, u kojemu nerijetko uživaju i muški stanari. Osim njezina sada već bivšeg Ljubića, s njom su se u garderobi našli Marko, Krešo i Saša.



Prilikom presvlačenja, ona je itekako svjesna toga gdje se nalazi kamera jer svaki put pogleda u nju kao da provjerava snima li se ili ne. Kad vidi da je snima, često joj se nasmiješi ili joj namigne.

Ovog jutra, Rina jednostavno nije mogla odlučiti hoće li obući crnu ili bijelu majicu. To je zahtjevna dilema koja često muči našu Riječanku, pa zato većinu vremena ona provodi oblačenju, svlačenju te biranju odjeće.

No, nije da se baš svaki put njezine grudi smišljeno obrate kameri - ponekad se to desi i slučajno, kao na priloženoj fotografiji iz naše arhive.



Pratite live stream Big Brothera na tportalu