ljubav i sreća

Rijetko viđen prizor: Mario Valentić u zagrljaju sa svojom voljenom

05.05.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Premda voditelj, profesor kineziologije, HealthyFIT trener i promotor zdravog života više javno ne govori o privatnom životu, čini se kako tu i tamo on i njegova godinu dana mlađa životna partnerica svoju idilu ipak moraju podijeliti sa svima

I ovog puta zajedničku fotografiju sebe i svog voljenog, Marija Valentića objavila je Ljiljana Mikić, inače menadžerica jednog zagrebačkog hotela. Nasmijani i sretni poziraju na terasi pored mora.

Prizor koji je nastao proteklog vikenda je opisala kao 'prvomajski' te u hashtagu dodala - 'da se i mi malo slikamo', budući da vrlo rijetko, osim blagdanima objavljuje fotografije cijele obitelji. Isti slučaj je i s bvšim manekenom i glumcem.

On je na svom Instagram profilu ponovo raspametio pratitelje, a posebno ženski dio, objavom na kojoj je potpuno gol. I ranije se pokazao u takvom izdanju pozirajući u rijeci. Za taj, ali i ovaj najnoviji goli fototrenutak vjerojatno je zaslužna njegova draga. I Valentić je isključio komentare, ali lajkovi pljušte.

Podsjetimo, par je u vezi od 2016. godine, a 2018. su dobili sina Nou. On ima i sina Niku, kojeg je dobio u braku s voditeljicom Bingo showa, Mirnom Maras Batinić.'Trudimo se graditi skladan suživot, poštovati se, što bezbolnije kročiti ovim neobičnim svijetom i opstati u njemu. Jednostavno, biti što bolji jedno prema drugom', rekao je Mario ranije za Story.