u sretnom su braku

Rijetko poziraju skupa: Jelena Miholjević s devet godina mlađim suprugom viđena u Puli

20.07.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Nagrađivana glumica i redatelj Dario Harjaček bračnu sreću dijele već skoro dva desetljeća. Poznati par ovih dana je snimljen skupa na premijeri posljednjeg filma njihovog prijatelja, pokojnog redatelja Lukasa Nole

Jelena Miholjević, kako je ranije izjavila, zbog ljubavi je propatila i previše, a danas je u sretnom i skladnom braku, uspješna, sretna i ostvarena u svakom pogledu. Ona i Dario Harjaček imaju jedan od najdugovječnijih brakova na javnoj sceni, no ne može ih se često vidjeti u javnosti. Sada su dobro raspoloženi stali pred kamere fotoreportera na crvenom tepihu Pula film festivala.

Glumica je svojedobno ispričala kako je devet godina mlađeg supruga srela kad se najmanje nadala. 'Bilo je snažno, intenzivno i lišeno prepreka', opisala je, a prisjetila se i kako je govorila da ne želi preveliku pompu. Htjela je da sve bude jednostavno, bez torti, pozivnica, bez posebnog prstenja, no da joj je na kraju njezin Dario kupio dijamantni prsten i da je bilo ljepše nego što je i mogla zamisliti.

Vjenčali su se 1. srpnja u Marči na livadi uz jezero, jelene i vatru... Glumičin sin Bartol (kojeg ima iz veze s redateljem Hrvojem Hribarom) nosio je zastavu, njezina mama Lela Margitić i Lada Kos održale su koncert, a kume su im bile Nina Violić i Ana Detoni. U ožujku 2010. godine Jelena je rodila djevojčicu Adu.

  • +2
Jelena Miholjević i Dario Harjaček Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Na obljetnicu braka volimo pogledati film, odemo do Dubravkinog puta ili na Tuškanac pa šutimo, sjednemo na klupu i cerekamo se. Trudimo se ne posvađati taj dan pa odemo na pivo, iako sam prešla na viski', ispričala je ranije glumica, a svog supruga vrlo rijetko pokazuje na društvenim mrežama.