ljepota im je u genima

Rijetko ih se viđa u javnosti: Nekad je slovila za seks bombu bivše države, a Suzana Mančić može se pohvaliti i zgodnim kćerima

20.12.2022 u 19:48

Bionic
Reading

Najpoznatija loto djevojka na ovim prostorima u svojim medijskim istupima rado govori o svojim mezimicama dok joj objavljivanje njihovih fotografija nije u navici. Stoga kad ih pokaže na društvenim mrežama, pratitelji ih uvijek počaste pohvalama i komplimentima

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka s ovih prostora uvijek je bila na glasu kao ljepotica, a da je tu ljepotu prenijela i na svoje dvije kćeri, može se vidjeti na novoj fotografiji koju je Suzana Mančić pokazala na Instagramu.

Objavila je fotografije s proslave rođendana starije kćerke Teodore. 'Djeca su naša radost, sreća i ponos, čak i onda kada nam 'jedu jetru'. Sve to ide u rok službe. I dok trepneš, bebe postaju školarci, pa studenti, pa žene u punom sjaju. Vrijeme strašno brzo prolazi i ne dopustite da prođe dan a da niste porazgovarali sa svojom djecom ili da ih niste dobro osmotrili - svaki dan je neponovljiv u njihovom odrastanju', poručila je Suzana.

Podsjetimo, Suzana je kćerke Teodoru i Nataliju dobila u braku s Nebojšom Kunićem. Obožavatelji na društvenim mrežama često uspoređuju Nataliju s Angelinom Jolie, a za razliku od Teodore, koja je samozatajna i ne voli se pojavljivati u javnosti, ona često objavljuje fotografije na Instagramu. Tome u prilog ide činjenica da je odabrala fotografiranje kao životni poziv. Poznato je to da je Teodora bila u braku sa starijim biznismenom za kojeg se udala u Las Vegasu, no nekoliko godina kasnije rastala se od njega, vratila u Beograd i zaposlila u marketinškoj agenciji.

Suzana Mančić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX