POKUPILA MAMINE GENE

Poznato je da Suzana Mančić ima zgodne kćeri, a mlađa Natalija mnoge je podsjetila na Angelinu Jolie

24.11.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Najpopularnija loto djevojka, beogradska voditeljica i danas privlači pažnju medija s područja nekadašnje države. Često u svojim istupima spominje svoje dvije mezimice koje tu i tamo s ponosom pokazuje na društvenim mrežama. Teodoru i Nataliju dobila je u braku s Nebojšom Kunićem

Da su njezinu ljepotu naslijedila obe kćeri dokaz je i fotografija s mlađom kćeri Natalijom koju je Suzana Mančić nedavno objavila na Instagramu, a nastala je na večeri u poznatom beogradskom restoranu. Pozirale su sa Suzaninom prijateljicom.

Atraktivnoj Nataliji obožavatelji na društvenim mrežama često laskaju uspoređujući je s hollywoodskom glumicom Angelinom Jolie.

I dok se o starijom Teodori zna da je bila u braku sa starijim biznismenom za kojeg se udala u Las Vegasu te da se nakon razvoda vratila u Beograd i zaposlila u marketinškoj agenciji, o Nataliji se, zahvaljujući pisanju srpskih medija tek zna da se bavi fotografijom. Svojedobno je Mančić izjavila da joj je drago da Natalija više ne njeguje rockerski imidž i što je postala ženstvenija.

Poznata voditeljica izjavila je ranije da joj je najvažnije da su joj kćeri sretne jer je tada ona najsretnija osoba, ali i što misli o misli o djeci i unucima. 'Voljela bih da moje kćeri pričekaju s tim. Jedno je sigurno - neće me zvati baba, nego nana', poručila je tada.

  • +4
Suzana Mančić Izvor: Cropix / Autor: Ivan Kuharic / CROPIX