VIDEO PREPUN EMOCIJA

Rijetki su vjerovali da će uspjeti: Evo kako je Michael Douglas obilježio 21. godišnjicu braka s Catherine Zeta-Jones

18.11.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Dvostruki Oskarovac odlučio je još jednom javno objaviti ljubav svojoj supruzi, velškoj glumici Catherine Zeta-Jones, pa joj je godišnjicu braka čestitao videom u koji je ukomponirao fotografije koje javnost još nije imala prilike vidjeti

77-godišnji Michael Douglas svojoj je lijepoj supruzi, velškoj glumici Catherine Zeta-Jones čestitao godišnjicu braka videom koji je započeo fotografijama njihovog prvog plesa, na vjenčanju 18. studenog 2000. održanog u njujorškom hotelu Plaza, samo pet mjeseci nakon što je njegov razvod sa prvom suprugom Diandrom Luker finaliziran.

Uz video je napisao: 'Sretna ti godišnjica draga moja Catherine! Volim te puno.' U videu je, osim prvog bračnog plesa, i trenuci snimljeni dok igraju golf i skijaju, a sve prati pjesma 'Best Day of My Life'.

Njihova priča započela je 1996. na privatnoj projekciji, kada se Michael Douglas se zagledao u prekrasnu Velšanku, koja je imala glavnu ulogu u filmu 'Zorro: Maskirani osvetnik'.

'Uvijek govori kako se zaljubio u mene onog trenutka kada me ugledao na velikom platnu', priznala je Catherine Zeta-Jones, koja je svog budućeg supruga upoznala iste jeseni na filmskom festivalu u Deauvilleu, na kojem je promovirala upravo film 'Zorro: Maskirani osvetnik', a Michael 'Savršeno ubojstvo'.

'Nakon pola sata razgovora iskreno sam joj rekao - znaš, ja sam otac tvoje buduće djece. Zvučalo mi je to sasvim normalno, a onda je ona rekla - znaš, čula sam puno stvari o tebi i vidjela puno toga, stoga mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć', otkrio je u jednom televizijskom intervjuu glumac.

Drugog dana Zeta-Jones je otputovala, no Douglas nije odustajao od svog plana. Poslao joj je cvijeće i ispriku, pa su se počeli družiti. Iznenađujuće je za sve bilo to koliko su polako i s oprezom uživali u tim posebnim zajedničkim trenucima, a zanimljivo je da su se prvi put poljubili tek devet mjeseci kasnije.

Uslijedila je proslava Nove godine koja im je itekako ostala u pamćenju. Par je zajedno bio u Aspenu, a umjesto da uživaju u snježnim radostima, bili su osuđeni na krevet jer ih je oboje dohvatila gripa. U jednom trenutku Michael Douglas je kleknuo ispred nje i postavio joj pitanje koje su svi s nestrpljenjem iščekivali te joj poklonio antikni prsten Freda Leightona s 10-karatnim dijamantom, okružen s 28 manjih dijamanata, koji se procjenjuje na milijun dolara.

U to vrijeme Catherine je već bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinom Dylanom. Njega je rodila u kolovozu 2000. godine, a 18. studenog par je izmijenio i zavjete na, kako su ga nazvali, 'vjenčanju godine' u slavnom hotelu Plaza u New Yorku.

  • +6
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins/face to face / Kathy Hutchins / Profimedia

Cijela ceremonija stajala ih je oko milijun i pol dolara, od čega je 250 tisuća dolara otišlo na vjenčanicu s potpisom Davida Emanuella, a među uzvanicima je bio velik broj slavnih holivudskih glumaca s A liste. No za Douglasa ništa nije bilo preskupo. 'Što god Catherine želi, ona će to i dobiti', izjavio je uoči vjenčanja.

Inače, par je fotografije svoje proslave prodao britanskom magazinu OK!. Umjesto medenog mjeseca na nekoj egzotičnoj destinaciji, Douglas i Catherine noć nakon vjenčanja proveli su u svom stanu s četveromjesečnim sinom.