veliki intervju

Ricky Martin sasvim iskreno o velikoj traumi: Osjećao sam se prisiljen 'izaći iz ormara', još uvijek imam PTSP od toga

03.06.2021 u 20:21

Bionic
Reading

Slavni pjevač Ricky Martin otkrio je da je bio traumatiziran nakon što su ga potaknuli da 'izađe iz ormara' u televizijskom intervjuu Barbari Walters u emisiji The View 2000

U intervjuu za magazin People Ricky Martin (49) je otkrio: 'Kad mi je postavila pitanje, osjećao sam da sam prisiljen odgovoriti jer nikako još nisam bio spreman izaći iz ormara. Strašno sam se bojao. Još uvijek imam PTSP od toga.'

Martin je danas u braku s Jwanom Yosefom (37) s kojim ima četvero djece - blizance Valentina i Mattea (12) te Luciju i Renn, obje dvogodišnjakinje.

Ricky Martin je svijetu otvoreno rekao da je homoseksualac prije deset godina na svojoj službenoj stranici, prenosi Daily Mail. 'S ponosom mogu reći da sam sretan homoseksualni muškarac. Blagoslovljen sam što sam to što jesam', napisao je tada.

Deset godina prije toga tvorac hita 'Livin' La Vida Loca' dao je na vrhuncu slave intervju Barbari Walters. Bio je to ležerni intervju o njegovom životu i karijeri kad ga je voditeljica zapanjila počevši ga ispitivati o seksualnosti.

'Pretpostavljam da ste svjesni glasina o svojoj seksualnosti. Boli li vas to? Kako se nosite s time', pitala je Walters.

Izvor: Društvene mreže

Martin je tad objasnio: 'Sama riječ kaže - intimnost. Seksualnost i homoseksualnost nikome ne bi trebale biti problem. S time bi se svatko trebao nositi na svoj način i to je sve što ću reći o tome.'

Walters je nastavila inzistirati na jasnom odgovoru, je li gay ili nije, no Martin se zahvalio na toj prilici, ali mu se jednostavno ne da odgovoriti na to pitanje.

Od takve izloženosti u javnom prostoru osjećao je PTSP budući da na javnu raspravu nije bio spreman.