DISKOGRAFIJA CVATE

Retro je ponovno In: Prvijenac dvojca The Siids uskoro stiže na vinilu

10.03.2021 u 12:49

Bionic
Reading

Lani je prodaja vinila premašila prodaju CD-ova, tržište je opet buknulo. Svojim vinilnim izdanjem mogu se pohvaliti i riječki duo. Njihov Album 'Brutalist' nakon rasprodane CD naklade dobit će i svoje vinilno izdanje

'Brutalist' LP u ekskluzivnom limitiranom izdanju od samo 300 komada bit će dostupan od subote 20. ožujka., kada će se u Dallas Music Shopu Rijeka održati promocija, stoji u najavi.

Darko i Stane su osvojili publiku, proširili svoj muzički glas, raznim varijantama svojih pjesama pokazali širinu rada, kreativnost i definitivno potvrdili pozitivne kritike struke. Nominacije i osvojene nagrade dodatni su im push za sve što slijedi (već su i najavili rad na novom materijalu), a ovo limitirano vinilno izdanje zaokružuje jedno brutalno dobro poglavlje njihove glazbene priče.

Uz ovaj poseban LP, THE SIIDS su snimili i video za ogoljenu live verziju posljednjeg singla 'Moments of Laughing'. Pjesma je aranžmanski vraćena na svoj početak u oblik u kojem je nastala. Glas/klavir/gitara u minimalističkom aranžmanu te bogata vizualna kulisa riječkog Palazzo Modello vode glazbu THE SIIDSa na novo emotivno putovanje. Za režiju videa uživo i ovog puta je zaslužan njihov dugogodišnji suradnik Bojan Kukuljan (Neon Studio), dok je za audio zapis i miks zaslužan Darko Terlević.

Izvor: Društvene mreže