MRAČNO RAZDOBLJE

Renee Zellweger napokon otkrila zašto se povukla iz Hollywooda

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: v04/ Zuma Press

U najboljim godinama, s brojnim nagradama struke i poslovnim ponudama pred sobom, glumica Renee Zellweger prije nekoliko se godina odlučila povući iz Hollywooda. Uzela je vremena za sebe, posvetila se svojim prioritetima, a sada otkriva kakvo je to mračno razdoblje bilo iza nje

Neko vrijeme potpuno je nestala iz javnosti, nije prihvaćala nove uloge niti se pojavljivala na crvenom tepihu. Odmak od Hollywooda bio joj je, kako danas priznaje, prijeko potreban.

Glumica Renee Zellweger u novom broju magazina Red otkriva kakvo je mračno razdoblje iza nje i kako se uspjela iskopati iz te depresije.

'Slušala sam krive savjete i napravila loše odluke. Bilo je to poprilično gadno i tužno razdoblje. No, ne gledam na to kao na gubitak vremena već na pouku. Naučila sam mnogo iz toga. Naučila sam stvari sagledati iz druge perspektive i prognozirati svoje reakcije, ali i prihvaćati posljedice raznih događaja. Zapravo danas sam jako zahvalna na svemu tome', rekla je 50-godišnja Zellweger te nastavila svoju ispovijest.

'Udaljila sam se na neko vrijeme jer sam osjećala da ne brinem o sebi, da ne brinem o svom izgledu, osjećajima i potrebama. Između ostalog bila sam dosadna sama sebi. Došlo je čak do točke kada sam se gledala na ekranu i prevrtala očima na svoje uloge i glumu.'

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U tom trenutku, Renee je znala da je vrijeme za odmak od svijeta glamura, glume, filmskih setova, producenata i svega lijepo i ružnog što je slava nosila sa sobom.

'Samo sam otišla i odlučila postati zanimljivija osoba. Raditi nešto drugo', pojasnila je, no nije otkrila čime se točno bavila punih šest godina koliko je izbivala.

U istom intervjuu dotaknula se svoje najpoznatije filmske uloge Bridget Jones te priznala da ne bi imala ništa protiv novog nastavka te da joj je to jedna od dražih uloga.

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zellweger je snimila film o životu Judy Garland, jedne od ikona starog Hollywooda. Čuvenu Garland igrat upravo Renee Zellweger, a film je osmislio Tom Edge, autor Netflixove uspješnice 'The Crown'.

'Priprema za ovu ulogu bila je jako teška. Mnogo toga trebala sam istražiti, proučiti i čitati iz raznih izvora. Puno me toga iznenadilo jer nisam imala pojma. Nisam znala da su joj davali tablete za svaku situaciju. Postojala je tableta za buđenje, za spavanje, za koncentraciju, za apetit. Mislim da je to na koncu i dovelo do njezine ovisnosti', zaključila je Zellweger.

Judy

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!