NOVA SERIJA 'WHAT / IF'

Zovu malih ekrana nije odoljela ni Renee Zellweger, a gledat ćemo je na Netflixu

18.08.2018 u 20:07

Bionic
Reading

Oscarom nagrađena filmska glumica Renee Zellweger bit će glavna zvijezda nove serije 'What / If', društvenog trilera koji se bavi posljedicama djela društveno prihvatljivih ljudi koji počnu raditi neprihvatljive stvari, objavio je u petak Netflix

Svaka sezona donosit će različite moralne priče o moći jedne sudbonosne odluke koja može utjecati na putanju kojom će kranuti život.

U prvoj sezoni, glumica koju između ostalih pamtimo po ulozi simpatične Bridget Jones, utjelovit će Anne, živahnu i prepredenu venture kapitalisticu iz San Francisca koja mladencima s financijski neizvjesnom budućnosti nudi neka etički vrlo diskutabilna i opasna rješenja.

Anne je karizmatična, zavodljiva i šarmantna, a ako to može pomoći u njezinim namjerama, može pokazati čak i ranjivost.

Pored toge, virtuoz je obmana s razornim tajnama koje uključuju i duboko skriveni metaforički dogovor s đavolom koji je odredio smjer njezinog života još kad je bila djevojka.

Iza serije, u čijoj ćemo prvoj sezoni gledati deset epizoda, stoje kreator flma 'Osveta' i serije 'Swingtown' Mike Kelley i producent Robert Zemeckis.

  • +7
Renee Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zellweger, koja je 2004. nagrađena Oscarom za sporednu ulogu u filmu 'Studengora', svoju vrlo uspješnu karijeru započela je na televiziji. Prvu ulogu odigrala je 1992. u terlevizijskom filmu 'A Taste For Killing', a godinu kasnije pojavila se i u mini-seriji 'Policijska potraga za bjeguncima'.

Prvu značajniju ulogu dobila je 1994. u televizijskom filmu 'Shake, Rattle and Rock', čija se radnja odvija u pedesetim godinama prošlog stoljeća. U njemu Renee glumi tinejdžericu Susan koja osniva mali klub u kojemu se lokalni klinci, na užas svojih roditelja, mogu družiti i plesati.