ZRELIJA BRIDGET JONES

Renee Zellweger vratila se na crveni tepih u velikom stilu

06.09.2016 u 13:26

  • +12

Renee Zellweger

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica koja je utjelovila savršeno nesavršenu junakinju Bridget Jones vratila se na crveni tepih u velikom stilu, odabravši za londonsku premijeru svog novog filma 'Bridget Jones's Baby' ultra šik satensku haljinu

Slavna glumica Renee Zellweger se na šest godina povukla sa scene i prestala snimati filmove, a prije dvije godine sve je šokirala pojavivši se gotovo neprepoznatljiva na jednom događanju

No na londonskoj premijeri novog filma o Bridget Jones zablistala je u minimalističkom stylingu koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Naizgled jednostavnu asimetričnu haljinu od tamnoplavog svilenog satena, s preklopom na donjem dijelu i džepovima, krasi svjetlucavi broš u obliku tigra, no 47-godišnja glumica u njoj je bila oličenje sofisticiranosti. Kako bi elegantna haljina modne kuće Schiaparelli iz ovogodišnje jesenske kolekcije zasluženo dominirala stylingom, obula je minimalističke crne sandale Nudist Stuarta Weitzmana, cipele koje idu uz sve i laskaju svakom stylingu

Look je zaokružila ležernom punđom i minimalističkim make upom, a ovoga puta spekulacije o njezinim kozmetičkim zahvatima pale su u drugi plan jer je Renee Zellweger ponovno bila ona stara, dobro poznata Bridget Jones, zrelija i nekoliko godina starija.

Nedavno je odlučila stati na kraj glasinama o estetskim zahvatima pa je za Daily Mail otvorila dušu i progovorila o toj temi.

'Bila sam kod prijateljice u Los Angelesu, a mjesec dana ranije dijagnosticirana joj je amiotrofična lateralna skleroza, ALS. Razlog zbog kojeg sam otišla na to događanje bio je taj što me ona zamolila kako bi mogla biti na crvenom tepihu i dokazati sebi da je nije pobijedila ta grozna bolest', rekla je glumica.

Glumica također naglašava da njezino shvaćanje ljepote uopće nije komplicirano te da se nimalo ne boji starenja.

'Mislim da žena s godinama postaje zanimljivija. Mladost i površna ljepota imaju svoje mjesto i to je razumljivo do određenog stupnja. Ali to je tako prolazno i samo je trenutak vašeg života. Kao starimo, više postajemo osobe kakve bismo trebali biti, najbolja verzija sebe, bolja i zanimljivija. Nije da je to ičija stvar, ali nisam odlučila promijeniti svoje lice i operirati oči', objasnila je glumica.