SLATKA ZAVRŠNICA

Umorni reprezentativci nakon dočeka sredili se za slavlje sa svojim djevojkama

17.07.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Spektakularan povijesni doček naših srebrnih Vatrenih trajao je satima, a osim okupljene nacije koja ih je čekala na Trgu od jutra, veseli dolazak u domovinu izmorio je i nogometaše. Ipak, nakon što su se malo proveselili na centralnoj pozornici, slavlje su nastavili u poznatom zagrebačkom restoranu u društvu svojih lijepih partnerica

Dugotrajno probijanje autobusa s hrvatskim reprezentativcima od zračne luke do središnjeg zagrebačkog trga iscrpilo je ionako umorne heroje. Ipak, stoički su izdržali i cijelo vrijeme bili veseli i ponosni na to što im je hrvatski narod priredio ovakvo iznenađenje. Na koncu je došao red da se pozdrave i sa svojim partnericama koje su ih vjerno pratile na ovom nogometnom putu do povijesnog uspjeha.

Odmah nakon što je završilo veselje na Trgu reprezentativci su požurili presvući se i dotjerati za završni dio dočeka. U društvu svojih djevojaka uputili su se u poznati zagrebački restoran u podsljemenskoj zoni te se slavlje nastavilo do dugo u noć.

  • +28
Slavlje u Okrugljaku Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Putem Instagrama, djevojka mladog vratara Dominika Livakovića, Helena Matić, cijeli je dan objavljivala videouratke iz autobusa koji je vozio tik iza naših nogometaša. Nakon toga lijepa Helena, koju su mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle, objavila je fotografiju s dečkom. Elegantno dotjerani Helena i Dominik javili su se sa zaslužene večere.

Sličan put u ponedjeljak je doživjela i Franka Batelić, naša pjevačica koja će uskoro postati supruga Vedrana Ćorluke. Ona se također pohvalila fotografijom sa svojim dragim te dala do znanja javnosti kako je umoran.

Slavio je i bračni par Rakitić. Lijepa Španjolka Raquel stigla je u Zagreb u društvu sestre Irene i njezina supruga Alberta Marqueza Lopeza.

🎂🇭🇷🎉 @marquezlopezalberto @irene_maury @raquel_mauri

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Naš nogometaš, kojem je ovo najvjerojatnije bio jedan od posljednjih nastupa za reprezentaciju, objavio je pak fotografiju iz restorana te pokazao što im je osoblje pripremilo. Torte s motivima hrvatske šahovnice bile su slatka završnica ove spektakularne večeri.

  • +36
Najbolje fotografije s dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL