‘PROPOVJEDNICI IZ LOS ANGELESA’

Reality show o raskošnom životu svećenika

08.07.2013 u 10:58

Bionic
Reading

Luksuzni automobili, raskošne vile kvadrature koja se broji u tisućama, osobni asistenti, zlato, skupi satovi, samo su dio onoga u čemu američki pastori svakodnevno uživaju

Američki pastori specifični su na više načina - specifičan je način na koji propovijedaju svoju vjeru, način na koji izvode ‘čuda’, a izuzetno je specifičan njihov način života. Naime, iako se po uobičajenom poimanju propovijedanja Božje riječi treba živjeti skromno, američki pastori ne drže se te prakse.

Ferrariji, Brabusi te luksuzni automobili svih vrsta i oblika, raskošne vile, zlato, satovi te sve ono o čemu obični smrtnici samo mogu sanjati svakodnevnica su ovih propovjednika iz SAD-a.

Novi, upravo najavljeni reality show nosi naziv ‘Preachers of LA’ i pokazat će nam život američkih propovjednika u punom sjaju. Kao što ćete vidjeti u video isječku, u prilogu radi se o priličnoj količini živopisnih likova koji, svaki na svoj način, imaju opravdanje za luksuz u kojem svakodnevno uživaju.

Pogledajte.


Reality show ‘Preachers og LA’ u SAD-u kreće s emitiranjem ove jeseni, a tko zna hoće li i kada pronaći put do naših TV postaja.