na instagramu

Raznježila je baš sve: Severina je čestitala rođendan sinu, ali nije zaboravila ni još jednog važnog muškarca u svom životu

21.02.2022 u 17:36

Bionic
Reading

Ova nedjelja Severini je bila vrlo posebna. Naime, 20. veljače jedan je od najvažnijih dana za jednu od najpoznatijih domaćih pjevačica jer tada rođendane slave njoj dva vrlo važna muškarca – sina Aleksandar i dugogodišnji menadžer Tomica Petrović. Tom prigodom Severina im je posvetila i dvije posebne objave na svom Instagram profilu

'Prošlo je deset godina od kada sam prvi put vidila najlipše oči na svitu. I sve mi je u ovih deset godina bilo lako, samo kad bi pogledala u te oči... Za te oči, u vatru i vodu i nakraj svita. I s dinosaurima bi se hrvala, a di ne bi s korumpiranim barabama. Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga,' vrlo emotivno napisala je Severina na svom Instagram profilu uz fotografiju koja prikazuje kao u naručju drži bebu Aleksandra.

Danas je Aleksandar već veliki dječak, ovoga vikenda ugasio je čak 10 svjećica na torti, a njegova majka ne krije koliko je ponosna i vezana za svog sina jedinca.

No, na isti dan rođendan slavi još jedan vrlo važan muškarac u Severininom životu, njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović. U čast njegovom rođendanu Severina je objavila dojmljivu fotografiju sebe i Tomice, a u opisu navela riječi pjesme 'Lutka', benda S.A.R.S.: 'Hani, ja sam rešen da večno s tobom plešem... Sretan ti rođendan.' Severina je time još jednom istaknula kako su ona i Tomica neraskidiv tim.

Podsjetimo, Tomica je neprekidno bio Severinin menadžer dugih 17 godina. Suradnja je početkom 2019. prekinuta na nešto više od godinu dana, no nakon toga odlučili su udružit snage i ponovno obnoviti suradnju.

Severina Izvor: Profimedia / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL