izgleda senzacionalno

Severina je servirala tako dobar stajling i pokazala da ima haljinu koja se kupi jednom, a nosi godinama

19.02.2022 u 21:50

Bionic
Reading

Premijera jednog od najstarijih i najpoznatijih klasičnih baleta 'Giselle' u zagrebačkog HNK-u privukla je brojna poznata lica, a ovu značajnu večer nije propustila ni Severina, pokazavši još jednom zašto baš nju mnogi nazivaju modnom ikonom

Teško da i jedno Severinino pojavljivanje u javnosti može proći nezapaženo, a još kada servira sjajan stajling, zajamčeno je da će baš svi pogledi biti usmjereni u njezinom smjeru.

Premijerna izvedba 'Giselle', jednog o od najatraktivnijih klasičnih baleta mnogima je bio sjajan plan za subotnju večer, a Severina je u zagrebački HNK stigla u vrlo elegantnom izdanju. Crna, pletena haljina midi duljine savršeno je istaknula njezinu vitku figuru. Vrlo klasičan i ženstven model bio je ukrašen upečatljivim detaljima – puf rukavima, remenom i sjajnom kopčom u struku te zavodljivom dekolteom.

  • +9
Premijera baleta 'Giselle' u HNK Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Crnu eleganciju Severina je popratila elegantnim dodacima – crnim salonkama špic vrha, modelom koji se na velika vrata vraća ove sezone, te malom, crnom clutch torbicom.

Severina je tako pokazala kako sjajno spaja klasiku i trendove, te da u moru krojeva i modela uvijek vrlo vješto uspijeva pronaći baš ona koji joj besprijekorno pristaje. Naime, upravo su pletene haljine jedan od vodećih trendi modela sezone, a ovaj model na Severini jedan je od onih koji je nosiv godinama.

  • +17
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo