vratila se u prošlost

Raznježena Maja Šuput: Posebna rođendanska čestitka otkrila kako je pjevačica izgledala kad je bila mala

15.12.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Više puta je pjevačica i članica žirija showa na Novoj TV 'Tvoje lice zvuči poznato' objavljivala fotografije mame Danice. Tada su redovito dobivale mnogo komplimenata da izgledaju kao sestre te da je 'kraljica svadbi' naslijedila ljepotu od majke, a sada joj je Maja preko društvenih mreža čestitala rođendan

Maja Šuput na Instagramu je objavila je fotografiju iz djetinjstva, a povod za to je rođendana njezine majke Danice. Uz fotografiju je napisala: 'Jedina osoba s kojom sam proslavila sve svoje i njezine ročkase'. Na njoj je mama drži iznad rođendanske torte, a uz fotografiju pjevačica istaknula 'Volim svoju majku', 'Najbolja mama na svijetu' i 'Sretan rođendan'.

Kad god Maja pokaže mamu, njezini pratitelji se raspamete. Komentiraju njezinu mladolikost i sličnost s pjevačicom. Izgledom Majine mame pratitelji su ostali i oduševljeni nakon Majinog vjenčanja u svibnju 2019. godine. Tada je Maju do oltara otpratila upravo Danica u sivoj haljini sa sjajnim detaljima, a zajedničkom fotografijom s vjenčanja, pjevačica je mami čestitala i Majčin dan.

Inače, Majin suprug Nenad Tatarinov i punica se odlično slažu od prvog dana. To je pjevačica otkrila u ožujku ove godine kada se pripremala za voditeljski debi u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'. Dok se Maja pripremala za izlazak na pozornicu, Nenad je izveo njezinu mamu na ručak povodom Dana žena.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Također, Maja je ranije izjavila: 'Moja mama i Nenad jako se vole. Najdraže mi je kad razgovaram s mamom, a ona me prekine zato što sve zna, jer se prethodno čula s njim. Svaki mi dan kaže da je sretna zbog Nenada i mene. Zove ga zetom od prvog dana'.