BIG BROTHER

Razmirice s novim stanarima

03.05.2011 u 09:39

Bionic
Reading

Brendon se posvađao s Nemešom jer je hodao po Duškovom krevetu i obratio mu se s nepoštovanjem, a Nemeš ga je upozorio da to nije pristojno

Dolaskom novih ukućana došlo je i do prvih razmirica i neslaganja. Naime, stanari kuće Velikog Brata uglavnom su navikli sve nesuglasice riješiti na miran način, a dolazak Brendona to je promijenio. Prvi dan u kući s novim ukućanima protekao je veoma burno. Prve rasprave su izbile između muških stanara. Vladimiru nije ugodno u jazbini žene-lavice i zbog toga se loše osjeća. On se ipak odlično snalazi sa starim stanarima, ali ne i Brendon. Posvađao se s Nemešom jer je hodao po Duškovom krevetu i obratio mu se s nepoštovanjem, a Nemešga je upozorio da to nije pristojno.

Antonia je mogla spasiti samo jednog od dvojice novih muških stanara, pa je nakon dužeg razmišljanja odabrala Brendona, koji će postati njen rob, služiti je i ispunjavati joj sve želje. Marijana je najnezadovoljnija razvojem situacije jer joj nedostaje Nemeš. Zasmetalo joj je što je Soraja spasila Horvata, pa ga je ogovarala Bojani. Rekla je da misli da čovjek ne može biti dobar sa svima i imati sto najboljih prijatelja. Ne voli takve ljude ni u stvarnom svijetu, na što je Bojana izjavila da Nikolu nikada ne bi spasila.