ONE PRODAJU ODJEĆU

Meghan Markle možda je nova modna ikona, ali još uvijek kaska za ovim dvjema najutjecajnijim ljepoticama

28.11.2018 u 13:38

Bionic
Reading

Prema izvješću online pretraživača dizajnerske odjeće i modnih dodataka Lyst modni utjecaj trenutno jedne od najpopularnijih žena svijeta - Meghan Markle ne može se mjeriti s utjecajem koji na kupce imaju Kim Kardashian i njezina mlađa polusestra Kylie Jenner

Iako su statistike pokazale kako je Meghan Markle na drugom mjestu najutjecajnijih plemkinja odmah nakon šogorice Kate Middleton, a mediji ne prestaju pisati o njezinim modnim odabirima, nazivajući je nasljednicom Lady Diane, modni utjecaj vojvotkinje od Sussexa još uvijek se ne može mjeriti s utjecajem dviju polusestri Kardashian-Jenner klana.

Prema izvješću poznatog online pretraživača dizajnerske odjeće i modnih dodataka Lyst Kylie Jenner je u modnom smislu najutjecajnija slavna osoba. Ne možemo reći da smo iznenađeni ovim podatkom, s obzirom na to koliku publiku i podršku pratioca ima 21-godišnja Kylie. Slavna influencerica ne samo da je rođena kao poznata ličnost te je odrastala ispred kamera, već je i najmlađa 'samoostvarena' milijarderka, koja je svoje bogatstvo izgradila na kozmetici i odjeći.

Kylie je yahvaljujući svojim modnim kombinacijama u 2018. potaknula više od dva milijuna pretraživanja na Lystu - od Adidasove bordo trenirke, preko Diorovih sunčanih naočala, do Victoria's Secret donjeg rublja i Alexander Wang mini haljine.

Ormar Kylie Jenner Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Odmah iza Kylie, na drugom mjestu nalazi se njezina starija sestra Kim Kardashian West, koja je zaslužna za slavu i popularnost cijele obitelji. Prema Lystovom izvješću slavna Kardashianka je zaslužna za oživljavanje Fendi loga, i to nakon što je na društvene mreže objavila fotografiju na kojoj je od glave do pete odjevena u prepoznatljivi dupli F uzorak, što je rasplamsalo potražnju za komadima talijanske modne kuće za 16 posto iz mjeseca u mjesec.

View this post on Instagram

Fendi Fan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Meghan Markle je zasjela na treće mjesto, ostavivši iza sebe tenisačicu Serenu Williams, glumicu Blake Lively i pjevačicu Cardi B. Iako vojvotkinja od Sussexa nije najutjecajnija modna ikona, ne možemo poreći ogromnu popularnost koju bivša glumica uživa otkako je kročila u život princa Harryja.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

'Meghan Markle efekt' žestoko drma svijet, što potvrđuju i podaci statistika. Iz Lysta tvrde kako nakon što Meghan odjene nečiji dizajn, narednog tjedna potražnja za tim brendom poveća se u prosjeku za 200 posto, što su uistinu impresivne brojke.