MARIAH CAREY

Razmažena pop diva u tajnosti prodala zaručnički prsten vrijedan 63 milijuna kuna

28.05.2018 u 17:00

Bionic
Reading

Iako se cijela prodaja odvila u najvećoj tajnosti, te su iz tima Mariah Carey čak draguljaru, koji ga je kupio, zaprijetili tužbom, ukoliko otkrije da je prsten s dijamantom doista njezin, ta vijest ipak je pronašla svoj put do javnosti. Želi li pop diva time skroz raščistiti sa svojom prošlosti ili je u pitanju 'financijska injekcija' još nije poznato, no zna se da je prsten prodan za puno manji iznos od tržišne vrijednosti

Čini se kako se Mariah Carey odlučila riješiti svih stvari iz prošlosti koje je 'guše'. Tako je, u najvećoj tajnosti, prodala i zaručnički prsten s golemim, 35-karatnim dijamantom, koji joj je bivši zaručnik James Packer poklonio prije dvije godine.

Riječ je o dijamantu čija se vrijednost na tržištu procjenjuje na oko 63 milijuna kuna, a on je tek dio koji je Mariah Carey dobila 2017. godine u financijskoj nagodbi, nakon što je prekinula zaruke s australskim milijarderom.

'Mariah u zadnje vrijeme vrlo glasno izražava svoje izbore, želeći krenuti dalje, okružena samo pozitivnim stvarim u životu. To stoga zahtijeva rješavanje svih emocionalnih i materijalnih tereta, uključujući i stari zaručnički prsten bivšeg dečka', otkrio je izvor.

Navodno je prsten prodao jedan od njezinih ljudi od povjerenja, koji je zadužen za ulaganja i prodaju, i to jednom draguljaru u Los Angelesu za 15 milijuna kuna.

  • +15
Najgori stajlinzi Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ugovor o povjerljivosti je potpisan, no sve se lako doznalo buudći da ga draguljar trenutno prodaje, a samo je jedan takav prsten. Njezini glasnogovornici očajni su i žele cijelu priču zadržati od medija, pa su čak i zaprijetili draguljaru da će ga tužiti ukoliko on otkrije da je to doista njezin prsten', rekao je izvor blizak Mariah Carey.