OD BIVŠEG ZARUČNIKA

Mariah Carey dobiva odštetu: Mogu li milijuni zacijeliti slomljeno srce?

04.12.2017 u 13:17

Bionic
Reading

Nakon što su u listopadu 2016. godine, samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja, raskinuli zaruke, australski milijunaš navodno je slomio srce i 'bacio' u depresiju razmaženu pop divu. No, čini se da i za takve boljke ima rješenja - Mariah Carey tražila je odštetu zbog svega, pa će joj James Packer morati isplatiti nekoliko milijuna

'Kad se lijepa žena smije, novčanik plače.' Stara je to poslovica, ali koja itekako dobro opisuje trenutnu situaciju u kojoj se našao australski milijunaš James Packer, bivši zaručnik razmažene pop dive Mariah Carey.

  • +15
Najgori stajlinzi Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su zaruke razvrgnuli još u listopadu 2016. godine, te nisu bili u braku, već samo zaručeni, čini se kako bi se račun Mariah Carey uskoro mogao 'podebljati' za fini iznos.

Nakon prekida, Mariah je, navodno, zatražila 'odštetu' od 50 milijuna dolara za sve neugodnosti koje joj je Packer prouzročio, a zbog toga što je razvrgnuo zaruke, ona je čak pala u depresiju.

Do vjenčanja, koje je bilo najavljivano za početak 2017. godine, na kraju nije došlo, a sud je pjevačica napustila s nepoznatim novčanim iznosom, za koji se nagađa da je bio između 5 i 10 milijuna dolara. U nagodbi se navodno našao i zaručnički prsten, čija se vrijednost procjenjuje na 8 milijuna dolara, a koji pjevačica smije zadržati.

  • +8
Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove vijesti pojavile su se u medijima samo mjesec dana nakon što je James Packer, u intervjuu za The Australian, otkrio razloge njihova prekida. Kako je rekao, do njega nije došlo zbog njezine rastrošnosti niti toga da je bio ljubomoran na njezian plesače, kako se pisalo.

'Bio sam na samom dnu u svom privatnom životu. Ona je bila draga, zabavna i uzbudljiva. No, na kraju bila je to velika pogreška za nju, ali i za mene', izjavio je 50-godišnji Packer.