njihov ponos

Razlog za slavlje: Emotivni dan u obitelji Rađa

28.06.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Supružnici Viktorija i Dino Rađa ne skrivaju emocije. Najstariji sin košarkaške legende kojeg je dobio u prijašnjem braku sa Željanom proslavio je 24. rođendan. I ove godine taj za njih veliki dan obilježen je i na društvenim mrežama

'Sretan rođendan, bebač', napisao je kratko Dino uz zajedničku fotografiju na kojoj on i njegovo prvo dijete, sin Duje imaju zanimljive sunčane naočale. I njegova pomajka Viktorija se oglasila s porukom 'prvijenac naš' uz dvije fotografije koje dokazuju koliko su u dobrim odnosima.

Podsjetimo, Viktorija i Dino uz Duju imaju još dva sina, 13-godišnjeg Niku i 18-godišnjeg Roka. Koliko su ponosni na svoju djecu ne skrivaju, a proslavljeni košarkaš je prije nekoliko godina pokazao koliko je cijela njegova obitelj, što uključuje i bivšu suprugu - povezana.

'Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije naš Duje koji je uvik bija u prvom planu i njoj i meni. I dan danas smo u dobrim odnosima', napisao je tada na Facebooku.

Supružnici Rađa danas žive u Zagrebu gdje su prije nekoliko godina kupili na zagrebačkom Jordanovcu. Odluku o preseljenju iz Splita Rađa je donio najviše zbog svojih poslovnih obveza nakon što je preuzeo duužnosti predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu. Par će ove godine u kolovozu proslaviti 20. godišnjicu braka.

  • +3
Viktorija i Dino Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL