kakva ljubav

Košarkaška legenda danas slavi važan dan, a supruga Viktorija mu je čestitala nježnom porukom: 'Ne znam više kome bi zahvalila šta postojiš'

24.04.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena i član košarkaške Kuće slavnih, dvostruki europski prvak s Jugoplastikom i najbolji igrač Boston Celticsa, danas obilježava svoj veliki dan, a njegova voljena, bivša pjevačica i miss Dalmacije kao i svake godine lijepe riječi mu je uputila i putem Instagrama

Viktorija Rađa, mnogima je poznato, živi u skladnoj obiteljskoj idili, uživa u vremenu provedenom sa sinovima Nikom i Rokom i suprugom Dinom, a brojnim fotografijama otkriva kako to izgleda. Zadnjom objavom još jednom je pokazala koliko je jaka njezina ljubav s košarkaškom legendom.

'Sretan ti rođendan ljubavi. Ne znam više kome bi zahvalila šta postojiš', poručila je ponosna Viktorija. Umirovljenom košarkašu su među ostalim odmah čestitali i lijepe želje poželjeli Ana Sasso, Matija Vujica, Iva Radić i brojni fanovi jednog od najomiljenijih parova na domaćoj sceni.

Podsjetimo, supružnici Rađa žive u Zagrebu gdje su prije nekoliko godina kupili luksuzan troetažni stan na zagrebačkom Jordanovcu. Odluku o preseljenju iz Splita Rađa je donio najviše zbog svojih poslovnih obveza. Na dužnosti je predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu. Par će godine u kolovozu proslaviti 20. godišnjicu braka.

Inače, rođeni Splićanin trenirao je razne sportove pa se tako bavio vaterpolom, plivanjem i rukometom te kaže da kondiciju danas održava brojnim fizičkim aktivnostima kao što su trčanje, vožnja bicikla, igranje tenisa, plivanje, ronjenje i skijanje. Zanimljivo je da se tek s 15 godina počeo baviti košarkom.

  • +6
Viktorija i Dino Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL