uvijek zabavni

Viktorija Rađa otkrila djelić obiteljske idile: Dino pozira u društvu posebnog člana obitelji

27.12.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj sceni redovito svoje pratitelje na društvenim oduševljavaju raznim crticama iz svog života, bilo da je riječ o uspomenama ili pak fotografijama iz sadašnjeg vremena. Sada ih je razveselila simpatičnim obiteljskim prizorom

Bivša manekenka i pjevačica pokazala je fanovima svog supruga kako pozira s njihovim ljubimcem pasmine doberman koji je već poprilično narastao pa je Viktorija Rađa prizor opisala riječima: 'Blento izgleda kao ozbiljan pas'. Da je u njihovu obitelj stigao četveronožni mezimac Splićanka je dala naslutiti početkom listopada. Koliko su sretni zbog dolaska novog člana, Viktorija često pokazuje na društvenim mrežama.

Da su blagdani u njihovom domu usprkos najčudnijoj godini epidemiološkim mjerama, ovaj put zbilja posebni i otkačeni, najbolje potvrdila je Dinova zadnja objava i njegov duhoviti stajling kojeg je pokazao na posljednjoj objavljenoj fotografiji.

I dok se 10 godina mlađa bivša Miss Dalmacije odlučila za poziranje u crvenoj trenirci, umirovljeni košarkaš se odlučio karirane hlače i božićnu vestu, a prava 'zvijezda' njegovog izdanja bile su – čizme. Riječ je o klasičnom modelu popularnog australskog brenda koje se uglavnom viđaju na ženama.

Podsjetimo, košarkaška legenda i Finalistica posljednje sezone 'Plesa sa zvijezdama' ove godine su proslavili 19. godišnjicu braka. Žive u luksuznom troetažnom stanu na zagrebačkom Jordanovcu u koji su uselili krajem kolovoza 2018. godine. Poznati par tada je pojasnio da iz Splita seli u Zagreb kako bi sinovima Duji, Roku i Niki omogućili najbolje uvjete za školovanje.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL