obiteljski izlazak

Razigrani nasljednici švedske princeze ukrali svu pažnju na sportskom događanju

19.08.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Zgodna princeza Sofia dugo se vremena nije s dječicom pojavljivala u javnosti, a kraj kolovoza bio je rezerviran za utrku sportskih automobila koju nisu htjeli propustiti ni njezini preslatki sinovi Alexander i Gabriel

Dok se švedski princ Carl Philip pripremao za još jedan tradicionalni Porsche Carrera Cup u gradu Karlskoga, njegova zgodna supruga Sofia bodrila ga je iz publike gdje se udobno smjestila sa svojim nasljednicima.

Trogodišnji princ Alexander i godinu dana mlađi Gabriel nisu skrivali uzbuđenje zbog ovog 'muškog' događaja i šarenih jurećih automobila od kojeg je jednoga vozio i njihov otac.

  • +5
Švedska princeza Sofia s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odmah po završetku utrke, 34-godišnja princeza Sofia požurila je u zagrljaj voljenom suprugu koji se posebno razveselio dolasku slatkih sinova. Plavokosi dječaci trčkarali su okolo automobila simpatično odjeveni u gumene čizmice, a odvažnu sportsku eleganciju pokazala je i njihova mama.

Princeza je za ovaj događaj odjenula udobne crne tajice, široku crvenu dolčevitu i ležernu jaknicu bež boje. Cijeli sportski look zaokružila je šiltericom i bijelim tenisicama, koje su joj sigurno olakšale trčkaranje za njezinim razigranim mališanima.