CARICA DRUŠTVENIH MREŽA

Kim Kardashian dobila nagradu za humanitarni rad

31.10.2018 u 20:14

Bionic
Reading

Iako je često gola na naslovnicama ili se spominje zbog nečeg beznačajnog poput lažne svađe na svom reality showu, Kim Kardashian West neporecivo ima nevjerojatan doseg na internetu zahvaljujući čemu je dobila i nagradu za dobrotvorni rad

Kim Kardashian West već godinama neumorno gradi svoj utjecaj na društvenim mrežama. Njen trud često bi se mogao opisati neukusnim i površnim, no 120 milijuna osoba koje ju prate na Instagramu i gotovo 60 milijuna na Twitteru ipak predstavljaju značajan doseg.

  • +6
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kim Kardashian nedavno je iskoristila svoje društvene mreže kako bi skrenula pažnju na Adama Kriefa koji boluje od agresivnog raka krvi. Poduzetnica se pridružila kampanji 'Hope4Adam' koja je počela još 2016. godine, a kojoj je cilj bio pronaći osobu s koštanom srži prikladnom za transplantaciju.

  • +18
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je na društvenim mrežama pronašla više od 10.000 ljudi koji su se prijavili za provjeru, Kim Kardashian i sama se upisala u registar mogućih donatora koštane srži, a zatim su to učinili i članovi njene obitelji.

  • +19
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na žalost, liječnici nisu uspjeli spasiti Kriefov život, no trud Kim Kardashian nije prošao nezamijećeno. Lia Mantel Krief, ožalošćena udovica Adama Kriefa, nedavno je Kim Kardashian uručila nagradu Gift of Life Impact u Beverly Hillsu.

'Čast mi je prihvatiti prvu nagradu Gift of Life Impact. Adamovu sam priču prvi put čula od prijateljice Allison čiji je sin bio u istom razredu s sinom Lie i Adama Kriefa. Čim sam čula cijelu priču, znala sam da moram nešto učiniti', rekla je Kim Kardashian.

Lia Mantel Krief prisjetila se smiješne anegdote iz tog vremena.

'Sjećam se Adama za računalom u bolnici. Ja sam bila na telefonu. Digao je pogled i rekao da neću vjerovati što se događa. Pitala sam ga što, a on je rekao kako mu se čini da je Kim Kardashian zaljubljena u njega', ispričala je Lia Mantel Krief.

Bez obzira što Adam Krief nije preživio, nadamo se kako će utjecaj Kim Kardashian poboljšati ili spasiti mnogo života.

  • +14
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: N.N.