OBOŽAVATELJI LJUTI

Nećete vjerovati što je ovoga puta naumila: Gola Kim Kardashian u novoj kampanji razbjesnila javnost

18.10.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Već nekoliko dana putem društvenih mreža reality zvijezda Kim Kardashian prezentira novi vlastiti proizvod, a onda je stvar odlučila začiniti golom fotografijom koja je razbjesnila njezine obožavatelje

Da seks i golotinja prodaju sve, Kim Kardashian zna već dugi niz godina, a zbog toga je između ostalog postala najpoznatija reality zvijezda današnjice i jedna od najbogatijih žena na svijetu.

No hoće li njezino golo tijelo prodati i najnovijih proizvod koji je izbacila na tržište, postalo je aktualno pitanje brojnih njezinih fanova.

Najpoznatija članica Kardashian klana trenutno prezentira novu kolekciju sjenila za oči, a mnogi su brzo zaključili kako reklamna kampanja nije u skladu s make up linijom. Kim je pozirala fotografu Davidu LaChapelleu, a provokativnu fotografiju iskoristila je za promociju sjenila za oči iz svoje kolekcije Flashing Lights Collection.

‘Prodaje li ona sise ili što?’, ‘Kim volim te ali ova fotografija zaista nema nikakve veze s novim sjenilom. Doslovno nitko nije pogledao sliku i rekao woow kakvo sjenilo’, ‘Ova reklama trebala bi biti za plastične operacije, a ne za šminku’, samo su neki od komentara zbunjenih i bijesnih followera.

Inače, gospođa Kardashian na društvenim mrežama ima ukupno 119 milijuna pratitelja i jedna je od najutjecajnijih osoba virtualnog svijeta.

  • +6
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia