DRUGI PUT U BRAKU

Raskošno vjenčanje: Gwyneth Paltrow izrekla sudbonosno 'da'

30.09.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Kako pišu strani mediji, američka glumica se u subotu zaklela na vječnu ljubav producentu i glumcu Bradu Falchuku. Sudbonosno 'da' izgovorili su u njezinoj vili u Hamtonsu na Long Islandu, a vjenčanju su bili brojni poznati među kojima Cameron Diaz, Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Rob Lowe, Robert Downe JR i mnogi drugi

Oskarovka je prethodno najavljivala da će je do oltara otpratiti bivši suprug Chris Martin, s kojim je nakon razvoda 46-godišnja Gwyneth Paltrow ostala u prijateljskim odnosima, to se nije dogodilo. Frontmen benda Coldplay je umjesto toga bio na Global Citizen Festivalu.

Gwyneth i njezin 47-godišnji zaručnik su se upoznali 2014. godine na snimanju serije 'Glee', a vezu su držali u tajnosti sve do 2015. kada su se pojavili zajedno na premijeri serije 'Scream queens'. Vjenčali su se nakon četiri godine veze.

Fotografi su snimili na glumičinom imanju snimili čak tri postavljena šatora – jedan za obred, jedan za slavlje i jedan za osoblje. Vila u Hamptonsu bila je njezin odabir za njihov veliki zbog imanja okruženog zelenilom. Kupila ju je 2006. s Chrisom Martinom. U brak oboje stižu s djecom: Gwyneth s bivšim suprugom ima 14-godišnju Apple i 12-godišnjeg Mosesa, a Brad ima sina Brodyja i kćer Isabellu s bivšom suprugom Suzanne Falchuk.

  • +5
Vjenčanje Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia