GWYNETH PALTROW

Nevjerojatna sličnost: Kćer slavne glumice ista je mama

27.09.2018 u 20:22

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow iz braka s Christom Martinom, frontmenom britanskog benda Coldplay, ima dvoje djece neobičnih imena, kćer Apple i sina Mosesa

Lijepa plavuša koju smo gledali u filmovima poput 'Iron-Man', 'Obitelj čudaka', 'Zaljubljeni Shakespeare' ili 'Ljubav je slijepa' postavila je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj pozira sa 14-godišnjom kćeri.

Glumica je povodom Međunarodnog dana kćerki, objavila fotku sa svojom Apple, uz dirljivu poruku.

  • +18
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sretan Nacionalni dan kćeri, Apple Martin. Kao da sam te prizvala iz nekog sna, ti si moj život', napisala je Gwyneth Paltrow, a njezini su pratitelji biti oduševljeni fotografijom mame i kćeri koje su nevjerojatno slične pa su mnogi u komentarima napisali da izgledaju poput blizanki. Nije ni čudo: obje imaju porculanski ten, nebeskoplave oči, dugu plavu kosu i otmjeno držanje.

'Blizanke!', 'Jako ste slične!', 'Dvije prekrasne cure', zasuli su komentarima Gwyneth njezini obožavatelji.

  • +2
Gwyneth Paltrow i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, glumica i glazbenik vjenčali su se 2003. godine, a 2014. godine objavili su da se rastaju. Iako su se razveli ostali su u prijateljskim odnosima, a u međuvremenu su pronašli nove ljubavi: Gwyneth je zaručena za Brada Falchuka, a Chris je u vezi sa zvijezdom '50 nijansi sive', glumicom Dakotom Johnson.