FILMSKE NAGRADE MTV-a

Raskalašeni ples Toma Cruisea i Jennifer Lopez

07.06.2010 u 10:05

Bionic
Reading

Na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada Jennifer Lopez je ludovala s američkim scijentologom povremeno ga potičući na ples tapšanjem po stražnjici

Toma Cruisea prati reputacija suzdržane i ukočene osobe koja pažljivo čuva svoj privatni život od očiju javnosti dok medijima pažljivo prezentira prikladne isječke obiteljskih druženja sa suprugom Katie Homes i njihovom trogodišnjom kćerkicom Suri.

Međutim, najpoznatiji američki scijentolog potpuno se raskalašio na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada. Zvijezda akcijskih hitova rasplesala se u hip hop točki s atraktivnom Jennifer Lopez. Doduše, ipak je postojao nužan odmak: Cruise je reprizirao ulogu Lena Grossmana, ljigavog i debelog ćelavca iz komedije 'Tropska grmljavina'.

Lopezica se u njihovom zajedničkom nastupu nije suzdržavala pa je dodatno poticala Cruisea na nekontrolirani ples, povremeno ga tapšući po stražnjici. Za to vrijeme čedna Katie Holmes sjedila je u prvom redu i veselo navijala za nastavak plesne parodije koja je kulminirala Cruiseovim pokušajem izvođenja špage. Neuspješnim, naravno.