RAQUEL MAURI

Pohvalila se na Instagramu: Supruga Ivana Rakitića pokazala od koga je naslijedila izgled

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 13.04.2021 10:31
  • Objavljeno 13.04.2021 u 10:31
tportal

Izvor: EPA / Autor: RAUL CARO

Iako na svom profilu na popularnoj društvenoj mreži atraktivna Raquel Mauri najčešće objavljuje fotografije na kojoj su ona i naš nogometaš ili njihove neodoljive kćerkice Adara i Althea, ovoga je puta sve iznenadila onom na kojoj pozira s majkom Puri

Identičnu zajedničku fotografiju na svojim su profilima na društvenim mrežama objavile Raquel Mauri, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, kao i njezina majka Puri Olmo. I dok je Raquel kraj fotografije napisala tek 'Mami' i stavila emotikone srca i ključa, njezina majka je bila rječitija.

'U životu postoje dobri trenuci i oni koji baš nisu, no iz jednih i drugih učimo zajedno. Volim te', stoji u objavi Puri Olmo. Plavokosa, dotjerana žena pozira uz svoju kćer Raquel, koja na licu ima lagani smiješak.

Majka i kći na oba su profila dobile pregršt komplimenata za izgled, a za potpuni dojam nedostajala im je još jedna ljepotica iz obitelji, Raquelina sestra Irene, s kojom se supruga našeg nogometaša često hvali i rado fotografira.

  • +4
  • +1

Raquel Mauri

Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

I Puri Olmo je poprilično aktivna na svom Instagram profilu, gdje rado dijeli fotografije svoje obitelji - one na kojima je sa suprugom, ali i svojim unučicama Altheom i Adarom, kćerima Raquel Mauri i Ivana Rakitića.