SUNCE, MORE, SOL

Rajski provod poznate Hrvatice na Maldivima

31.01.2017 u 14:45

Bionic
Reading

Kako se oraspoložiti i zagrijati ove zime najbolje zna Sonja Kovač koja se odlučila za putovanje u toplije krajeve, točnije na Maldive odakle je svjetska putnica poslala pozdrav svojim prijateljima i pratiteljima na Instagramu

I dok neki sanjaju, Sonja Kovač živi. I to kako. Nakon Bahama, SAD, Francuske, Grčke, Nizozemske, posljednja destinacija zgodne žene, koja postaje sve popularnija modna blogerica jesu Maldivi. Naravno da se Sonja pohvallila putovanjem i prije nego je sletjela na odredište, a poslala je i pozdrave s plaže  odnosno 'naljepšeg mjesta na zemlji koje oduzima dah' kako piše.

Svoju karijeru Sonja je započela kao glumica, malo se bavila i manekenstvom, kasnije se proslavila i kao vrsna pokerašica. Posljednji talent koji trenutno demontrira je pisanje fashion bloga. Kad je u pitanju ljubav njezinog života i najbolji prijatelj Sonja će reći da je to njezina tri godine stara pomeranka Buba. O onoj još većoj ljubavi s kojom putuje po svijetu Sonja se ne izjašnjava. Zasigurno za to postoji razlog.

The most beautiful place on earth ?☀️

A photo posted by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

sve osim nogometa